De ervaring van Stefan Luttik

Speler van FIT Amsterdam (zondag 4)

(5/5)

Snel, eenvoudig en overzichtelijk

Mijnsportteam.com is een snelle, eenvoudige en overzichtelijke tool die ervoor zorgt dat al onze teamzaken in één klap geregeld zijn. Met mijnsportteam.com peilen we de aanwezigheid van spelers bij trainingen en wedstrijden, bepalen we de MOTM, houden we makkelijk bij wie het zijn beurt is om de bidons en ballen mee naar huis te nemen en tot slot gebruiken we de tool om onze financiële teamzaken te regelen

Waarom gebruiken jullie Mijnsportteam.com

Mijnsportteam.com is een uitkomst voor elke sportteam in Nederland. Of dit nu een voetbalteam is, een hockeyteam of basketbalteam: teamzaken regel je eenvoudig en overzichtelijk met Mijnsportteam.com!

Hoe deden jullie het voorheen?

Onze aanvoerder turfde zich iedere week een ongeluk in Whatsapp, omdat iedereen zijn aanwezigheid voor trainingen en wedstrijden door elkaar aangaf. Dan kon een speler er toch niet bij en toen toch weer wel. Aanwezigheid van spelers bijhouden via Whatsapp was een ouderwetse en onhandige manier. Mijnsportteam.com biedt daarentegen makkelijke functies die deze ongemakken oplossen.

Wat vind je de handigste functie van Mijnsportteam.com?

De handigste functies van Mijnsportteam.com zijn het bijhouden van aanwezigheid van trainingen, wedstrijden en andere teamevenementen en het bijhouden van het financiele overzicht in de "teampot" functie.