FAQ

Algemeen

 • Is er ook een app beschikbaar?

  Ja, we hebben een app-versie voor Android. De app werkt hetzeflde als de webversie. De Android app is nog nieuw dus alle feedback is welkom.  Een app voor iOS kost wat meer tijd, maar is onderweg. Aangezien we dit in onze vrije tijd doen kunnen we geen beloftes doen.

  Als tijdelijk alternatief voor iOS kun je wel onze web-app opslaan op je bureaublad. Als je wilt weten hoe, klik dan hier

 • Hoe sla je Mijnsportteam.com op je bureaublad?

  Om Mijnsportteam.com makkelijk te benaderen kun je een snelkoppelingen maken naar je home screen. Als je wilt weten hoe, klik dan hier

 • Voor welke sporten kun je Mijnsportteam.com voor gebruiken?

  Met Mijnsportteam.com kun je alle teamsporten beheren. Van voetbal tot tennis, van volleybal tot hockey en van golf tot basketbal. Daarnaast kun je het ook voor andere gelegenheden gebruiken. Zo zijn er ook groepjes motorrijders die Mijnsportteam.com gebruiken om ritjes te plannen en zijn er groepen vrienden die het gebruiken om biertjes te plannen

 • Hoeveel teams kun je beheren op Mijnsportteam.com?

  Je kunt oneindig veel teams toevoegen aan je account. Allemaal gratis. Om dit te doen klik je op "Teams" en vervolgens op "Nieuw team"

 • Kan ik me ook als club aanmelden?

  Op dit moment wordt Mijnsportteam.com voor clubs getest met een select aantal clubs. Als club kun je dan alle aanwezigheden van je teams inzien. Je kunt zo makkelijk spelers bij elkaar laten invallen of zien wanneer velden beschikbaar zijn als trainingen/wedstrijden niet door gaan

 • Hoeveel kost Mijnsportteam.com?

  De kern functionaliteit van Mijnsportteam.com is gratis en zal altijd gratis blijven. Mijnsportteam.com is gemaakt door teams voor teams. Meer geavanceerde functies zijn beschikbaar tegen een maandelijkse betaling (voldaan door de team beheerders). Zie hier voor meer informatie over de prijzen en hier voor de algemene voorwaarden.

 • Waarom moet ik nu betalen voor Mijnsportteam.com?

  Mijnsportteam.com is de afgelopen jaren flink gegroeid. Hierdoor zijn ook de kosten sterk gestegen. Omdat deze niet gedekt worden door onze advertentie-inkomsten, willen we gebruikers om een bijdrage vragen voor het gebruik. Het geld wordt verder gebruikt om nieuwe functionaliteiten te ontwikkelen en Mijnsportteam.com verder te verbeteren. Zie hier voor meer informatie over de prijzen en hier voor de algemene voorwaarden.

Functies

 • Hoe synchroniseer ik events met mijn eigen agenda/calendar app?

  Je kunt alle events automatisch synchroniseren met je eigen agenda/calendar app. Bijvoorbeeld met je Apple, Google of Outlook app. Je doet dit doro naar je agenda te gaan in Mijnsportteam.com en vervolgens op het tandwieltje te klikken. Klik vervolgens op "Agenda Sync"

 • Hoe importeer je het wedstrijdprogramma van de KNVB?

  Ja, dat kan zeker. Er zijn wel kosten aan verbonden door de KNVB (2.29 euro). Let op: Mijnsportteam.com verdient hier niks aan.
  Je kunt de volgende stappen volgen om de kalender aan de je agenda te koppelen:

  1. Koop de kalender van de KNVB (meer info hier)
  2. Open de voetbal.nl en ga naar je eigen programma
  3. Klik op het kalender logo
  3. Klik op Koop
  4. Voeg de link toe aan je Mijnsportteam.com account
  5. Ga in Mijnsportteam.com naar agenda
  6. Klik op het plusje (+) onderin rechts
  7. Klik op KNVB sync
  8. Voeg de URL toe
  9. Klik op ‘laad events’
  10. Je kunt nu kiezen welke events je wilt toevoegen
  11. Klik nu op opslaan

 • Kan ik ook de KNVB standen synchroniseren?

  Nee dat is nog helaas niet mogelijk. Je kunt alleen de wedstrijden automatisch synchroniseren tussen de KNVB en Mijnsportteam.com

 • Is het mogelijk om bij jezelf standaard op aanwezig/afwezig te zetten?

  Nee, dat is helaas nog niet mogelijk. Mocht er genoeg animo zijn dan bouwen we deze functie. Klik hier om aan te geven dat je deze functie wilt.

 • Welke competities kun je allemaal importeren?

  Op dit moment kun je alleen de KNVB importeren. Hieronder zie je een lijst waar we aan werken

  KNVB - synchroniseren mogelijk
  Nevobo - synchroniseren mogelijk
  KNHB - wordt aan gewerkt
  Footy - wordt aan gewerkt
  UvA USC zaalvoetbal - wordt aan gewerkt
  Je kunt ook een verzoek indienen. Dat kun je doen via onze chat.

 • Hoe voeg ik invallers toe?

  Je kunt per event invallers toevoegen. Dat doe je door naar een event te gaan en te klikken op + invallers. Je vult een naam in en voila de invaller is toegevoegd.

  Iedereen in je team kan invallers toevoegen.

 • Wat is de aanwezigheidshistorie?

  Dit is een ranking van je teamgenoten op basis van de zijn/haar aanwezigheid van de laatste 5 events. Je kunt zelf kiezen of dit 5 of bijvoorbeeld 10 events zijn. Op basis van deze ranking kun je bepalen wie er bijvoorbeeld in de basisopstellingen mogen staan

Beheerder

 • Wat is een beheerder?

  Een beheerder van een team kan events, beurten, goals en spelers toevoegen en verwijderen. Een beheerder kan ook andere beheerders aanwijzen. Je kunt een onbeperkt aantal beheerders toevoegen aan je team.

 • Hoeveel beheerders kun je toevoegen?

  Er is geen limiet

 • Hoe voeg ik een speler toe?

  Klik op "Menu" in de menubalk onderin. Vervolgens klik je op "speler toevoegen". De link die je vervolgens ziet kun je delen met je teamgenoten. Als zij op de link klikken kunnen ze een account aanmaken en zitten ze automatisch in je team.

 • Hoe houd ik doelpunten bij?

  Klik op een wedstrijd in je agenda. Vervolgens klik je op het plusje bovenin. Klik op doelpuntenmaker toevoegen.