Over ons

Wij zijn Pim en Joey en hebben in 2015 Mijnsportteam.com opgericht. Vanuit ons voetbal vriendenteam in Amsterdam merkten we dat er behoefte was aan een systeem waarin we konden bijhouden wie er wanneer aanwezig was. Dat ging destijds nog via Whatsapp, maar dat bleek praktisch onhandig en bleek erg foutgevoelig.

Daarom hebben we Mijnsportteam.com gebouwd. In eerste instantie alleen voor ons eigen team, maar al in het eerste jaar merkten we dat er vanuit andere vriendenteams interesse was in ons platform. Puur door mond op mond reclame groeiden we in ons eerste jaar al meteen naar 400 actieve gebruikers.

Daarna zijn we Mijnsportteam.com gaan uitbreiden met functies zoals “doelpunten bijhouden”, “taken bijhouden”, “geld pot” en “man of the match verkiezing”. Inmiddels zijn we gegroeid naar ruim 10.000 actieve gebruikers en we blijven groeien.

Ons doel is om een zo simpel en overzichtelijk mogelijk platform te bouwen, waardoor teams aanwezigheid kunnen bijhouden en taken zo eerlijk mogelijk kunnen verdelen. Wij blijven daarom het platform ook de komende jaren nog intensief doorontwikkelen.