De ervaring van Tim

Aanvoerder H.B.C. (Voetbal)

(5/5)

Het doet precies wat je verwacht van zo'n website

Het werd me aangeraden door een goede vriend, dus ik nam er eens een kijkje. Het doet precies wat ik verwacht van zo'n website (anders dan de 'concurrentie', zoals Teamers of Sporteasy, waar zaken niet werken en er nutteloze toepassingen zijn). Sinds we zijn overgestapt is het een stuk makkelijker om het team in goede banen te leiden.

Wij hadden veel problemen met Teamers en zijn daarom overgestapt op Mijnsportteam.com

Lang geleden hielden we in Whatsapp bij wie er bij was, maar dat was onpraktisch. Daarna gebruikten we Teamers. Daar hadden sommige spelers in het team constant problemen met inloggen, dus hier waren we snel klaar mee. Toen zijn we overgestapt op Mijnsportteam.com en dat bleek een fantastisch alternatief voor Teamers.

Prettig en snel

Ik zou mijnsportteam.com aan iedereen aanraden. Het werkt altijd, het doet precies wat je wilt van een app als dit en het ziet er prettig uit en werkt ook snel en makkelijk.

Wij gebruiken de app om te bepalen wie er moet wisselen

Het makkelijkst aan de app vind ik het bijhouden van de aanwezigheid. Verder maken wij veel gebruik van statistieken zoals de 'Wout-index' voor het bepalen van het speelrecht en wisselplicht van elke speler.