De ervaring van Tom

Aanvoerder bij hockeyclub Athena H3 in Amsterdam

(5/5)

Waarom Mijnsportteam.com?

Wij gebruiken Mijnsportteam.com, zodat de trainer, maar ook de rest van het team direct kan zien hoeveel en wie er bij. Dan kan daar de training op aangepast worden en in geval van wedstrijden kunnen er tijdig invallers geregeld worden. We gebruiken de tool ook om teamuitjes mee vast te leggen. Dit doen we door 2 weekenden er in te zetten en wanneer de meeste mensen kunnen, gaan we.

Hoe deed je het vroeger?

Voor het aangeven van je aanwezigheid gebruikten wij teamers. En voor het plannen van de teamuitjes deden we dat via de e-mail.

Aanrader?

Ja zeker. Sowieso zou ik aan alle teams (sport of niet) aanraden om een app te gebruiken die de aanwezigheid bijhoudt. Waarom ik Mijnsportteam.com zou aanraden is voornamelijk omdat het heel intuitief werkt en een aantal handige features heeft. En als je verbeteringen en/of suggesties hebt, dan worden die snel doorgevoerd!

Wat vind je het handigst?

Allereerst het exporteren naar Whatsapp. Ten tweede dat het niet (meer) vastloopt of dat iemand zijn aanwezigheid niet is doorgekomen in de app. Ten derde dat je alleen aan kan geven of je aanwezig, afwezig of aanwezig niet spelend bent (dus niet een twijfelgeval). Dat je heel makkelijk een reeks trainingen/wedstrijden er in kan zetten. Dat je snel kan doorklikken naar de volgende event om daar je aanwezigheid in te vullen.

Leuke anekdote m.b.t. mijnsportteam.com

Wij zijn een hockeyteam en dat betekende toch wel even dat wij moesten slikken dat het mijnvoetbalteam.com heette. Daardoor was er een heel deel van het team die niet wilde dat we deze tool gingen gebruiken. Na een testronde toch goed bevallen en sindsdien altijd gebruikt. En toen het mijnsportteam.com heette was er toch een golf van opluchting en hebben we een paar extra kannetjes pils gehaald.